Ballina Ekonomi BERZh, lanson programin për Ekonomi të Gjelbër

BERZh, lanson programin për Ekonomi të Gjelbër

324
0
SHPËRNDAJE

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim- BERZh, sot (e martë) do të lansojë një program të ri në Kosovë për Financimin e Ekonomisë së Gjelbër (GEFF), për të siguruar grante për amvisëritë me qëllim që të përmirësohet efikasiteti energjetik.

Linja kreditore prej 8.5 milionë euro tashmë janë nënshkruar me tri institucione partnere financiare, TEB Banka në Kosovë dhe institucionet mikro-financiare Kreditimi Rural i Kosovës (KRK) dhe Agjencioni për Financim në Kosovë (AFK), si pjesë e GEFF programit të madh prej 85 milionë i cili operon në Ballkanin Perëndimor.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments