Jetë, Lajme

Banorët e këtij qyteti jetojnë në errësirë të plotë 65 ditë të vitit

Në shikim të parë, qyteti i Utqiagvikut mund të duket sikur çdo qytet tjetër arktik.

Por i veçantë për diçka – Utqiagvik në Alaska është një nga vendet më të errët në Tokë.

Vendi më verior i botës ka rreth 4000 banorë dhe në 65 ditë të vitit ata jetojnë në errësirë të plotë

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads