Ballina, Ekonomi, Kosovë

Al Trade Holding ka marr mirënjohje për kontributin e dhëne në zhvillimin ekonomik të Kosovës.

Në ceremoninë e ndarjes së shpërblimeve ishte i pranishëm edhe Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, i cili në mesin e kompanive që ka vlerësuar ka ndarë mirënjohje edhe për kompanin Al Trade Holding.

Mirënjohja u dorezua nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka, ndarja publike u bo në panairin e prodhimeve vendore dhe forumin ekonomik “10 vjetori i Pavarësisë Ekonomike të Kosovës”. Ky panair dhe forum u organizua nga Oda Ekonomike e Kosovës.
Kjo mirënjohje u nda për kontributin e dhënë në krijimin e vendeve të reja të punës.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads