Astrologji, Jetë

5 Shenjat E Zodiakut Që Kanë Lindur Për Tu Bërë Të Famshëm

Të bëhesh i famshëm nuk është diçka që mund të arrihet lehtë. Nevojitet shumë mund dhe nëse ke disa njohje mund të jetë pak më e lehtë sepse do të të vijë një ndihmë apo shtysë. Disa njerëz e kanë shumë të kollajtë të bëhen të famshëm, njësoj si të jenë duke ngjitur shakallët e botës së bisznesit, apo sukses në jetën e tyre personale.

Në një studim i kryer nga universiteti i Konektikatit, ku u investiguan 300 personalitete të njohura nga fusha e kinemasë, muzikës, politikës, shkencës dhe arteve , shenjat që përsëriteshin më shumë ishin: Peshqit, Bricjapi, Ujori, Dashi dhe Shigjetari.Periudha midis Dhjetorit dhe Marsit është ajo më e avorizuara për zhvillimin e karrierës së tyre.

Por kjo ka të bëjë dhe me karakterin që ka secila shenjë. Le ta zbulojmë atë:

Peshqit

Femrat Peshk mund të tërhiqen shumë kollaj nga një mashkull për shkak të veprimeve të vogla plot me besim si dhe për faktin qe nuk kanë frikë të ndajnë ndjenjat e tyre. Janë në kërkim të dikujt të fortë dhe serioz për një lidhjë afatgjatë. Nga ana financiare ata janë të qetë dhe kënaqësia nuk vjen vetëm duke shpenzuar. E kuptojnë se një shtëpi nuk ngrihet nga të mirat material, por nga marrdhëniet e shëndetshme të njerëzve. Dashuria e tyre është pa kushte dhe nuk presin shumë nga të tjerët, gjë që i bën shumë tërheqësE.

Bricjapi

Femrat bricjapi njihen sit ë asyetueshme dhe direkte. Meshkujt vlerësojnë pjekurinë dhe aftësitë e tyre s diçka shumë tërheqëse. Me të njëjtën devotshmëri, ato kujdesen edhe për familjen. Është pak e vështirë tu afrohesh këtyre femrave, por sapo ta bëni, nuk do të largoheni më.

Ujori

Urani është planeti që udhëheq ujorin i cili është i njohur për barazninë dhe lirinë e tij. Këto gra kanë një mënyrë të veçantë sesi u përqasen gjërave, dhe shumë herë refuzojnë ndihmën e të tjerëve duke i bërë të pavaruar dhe të forta. Kjo cilësi i bën ato shumë të tërhequra nga meshkujt përderisa janë të afta të mbajnë përgjegjësi për veprimet e tyre. Janë spontane dhe pasionante dhe tërhiqen nga ndjenjat e tyre.

Dashi

Janë të dashurat më pasionante të zodiakut. Janë kokëforta dhe duan të marrin atë që dëshirojnë. Janë sharmante dhe të forta emocionalisht gjë që i lejon të fitojnë targetin e synuar. Luani, akrepi dhe peshorja mund të bëjnë partnerin ideal për ta.

Shigjetari

Kanë nje vision aventurier te jetës dhe gjithmonë shpresojnë se gjërta do të përmirësohen duke mos humbur asnjëherë shpresen. Janë të paparashikueshme dhe kjo i bën meshkujt shumë kuriozë. Sjellja e tyre e hapur dhe të kollajtë për tu përqasur, i bën ato shoqe udhëtimi fantastike. Nëse dikush ndan pasionin për të udhëtuar me një shigjetar, atëherë do të kënaqen jashtë mase. Kanë një shpirt të madh dhe duan të ndihmojnë të tjerët. Janë logjikë me argument shumë të sakta.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads