Home Astrologji 3 këshilla lumturie, për Peshoren, Akrepin dhe Shigjetarin

3 këshilla lumturie, për Peshoren, Akrepin dhe Shigjetarin

147
0
SHARE

Peshorja

Mos e shikoni telefonin kur jeni me miqtë tuaj. Vendoseni në heshtje, në çantë dhe mos e shikoni. Do të shihni se si do të jetoni momente më argëtuese, pa pasur nevojë të ndani ose të rishikoni ndonjë gjë në rrjetet sociale.
Mjaft u menduat me tepri. Ju mund të merrni kohë për të bërë gjëra dhe për të menduar thellë, nëse është e nevojshme, por nganjëherë ju duhet vetëm të thoni “po” ose “jo” në vend që të vendosni “pse” dhe “por” për gjithçka.

Thithni më shumë përmbajtje në jetën tuaj, që do t’ju ndihmojë të merrni vendime dhe opinione: përpiquni të lexoni lajmet çdo ditë (madje edhe 5-10 minuta janë shumë mirë), lexoni libra të tjerë, shikoni dokumentarë, shkoni në konferenca, ndiqni kurse online, lexoni artikuj nga botime të besueshme. Sillni më shumë përmbajtje në jetën tuaj që do t’ju ndihmojnë të mësoni dhe të kuptoni se si ndiheni në lidhje me gjërat, në vend që thjesht të merrni thjesht mendimet e prindërve ose të miqve.

Akrepi

Bëni një zhytje reale, frikësuese dhe të ndershme në mënyrën si luftoni me xhelozinë dhe sekretin. Bëni këtë në mënyrën që mendoni se mund t’ju ndihmojë më shumë: libra për ndihmën vetiake, seminare online ose konferenca, terapi, bisedoni me të dashurit tuaj. Çfarëdo që ju ndihmon të kuptoni se pse luftoni me nevojën për të kontrolluar gjërat dhe për të mbajtur gjërat nga të tjerët.

Kaloni më pak kohë në rrjetet sociale. Askush nuk po ju thotë që ta lini fare, por të shpenzoni më pak kohë. Kështu do të duket e menaxhueshme dhe e realizueshme në planin afatgjatë.

Gjeni një hobi shumë të veçantë që nuk lidhet me atë që bëni në punë dhe merrni kohë për ta bërë atë të paktën një herë në javë.

Shigjetari

Shkruani një listë të gjërave që dëshironi të bëni në fillim të çdo muaji. Pastaj ndiqni gjithë muajin dhe rishikojeni atë në fund të çdo muaji. Bëjini këto objektiva të matshme dhe të prekshme.

Jeni përgjegjës për qëllimet, vendimet dhe ambiciet tuaja gjatë 2019, duke folur me miqtë tuaj rreth tyre, duke marrë këshilla nga njerëz të besuar dhe duke shpërblyer veten për të bërë atë që është e rëndësishme për ju.
Jini më të organizuar.
Ju nuk keni për të ndryshuar jetën tuaj, por të filloni krijimin e zakoneve të vogla që ju ndihmojnë të ndiheni më shumë në kontrollin e detajeve të vogla të jetës suaj.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of