Fun, Jetë

2019 po vjen! Profecia e Nostradamusit po u fut frikën të gjithëve …

Parashikuesi i famshëm Michel de Nostredame, i njohur ndryshe si Nostradamus, pavarësisht se u nda nga jeta para 400 vjetësh, ende nuk është shuar ekzistenca e tij.

Arsyeja kryesore është një libër i shkruar në vitin 1555, i titulluar “Profecitë e Profetëve”.

Les Propheties është një koleksion prej rreth 1.000 katërkëndëshësh, ose vargje me katër rreshta, që thuhet se kanë parashikuar një numër ngjarjesh të ardhshme.

Profecia e Nostradamus për 2018/2019 përfshin nisjen për Luftën e Tretë Botërore, pasi disa e interpretojnë atë, me një konflikt që fillon në Francë dhe përhapet në të gjithë Evropën dhe botën.

Profecia përfshin edhe disa fatkeqësi natyrore në Perëndim, të cilën shumë njerëz i interpretojnë si zjarret këtë vit në Kaliforni, Bregun Perëndimor të vendit perëndimor të Shteteve të Bashkuara.

Mundësia e dytë do të ishte që kompetencat në botë po përpiqen të sjellin “parashikimet” e Nostradamusit, duke i bërë kështu njerëzit të pranojnë më lehtë luftën.

Ose, gjithmonë ekziston mundësia e tretë që të gjitha parashikimet janë koincidenca.

Subscribe
Notify of
0 Komente
Inline Feedbacks
View all comments

ads

Ads